Saturday, 23 March 2013

sekian lama, AKHIRNYA!

assalamualaikum, hye!
haa ni aku keluar dengan kawan kawan zaman persekolahan..
gile rindu!
lama gile tak jumpe nye..
lepas result terus tak jumpe..
maklumlaa masing2 busy..


me with si MATANG.. Kartika Asirah ..
ahaha
budak ni xhabis habis cakap dye matang.. aiyooo..
yela MATANGNYE tika ni O.O
huhuhu..


then me with Azie ..
uma kiteorg dekat je sebenarnye,,
tapi nak jumpe komain lagi susah..
aiyaa..

budak dua org ni
 baru lepas ambik result STPM..

tahniah okay :)

lepas ni tah bile lagi dapat lepak sesama..
-.-'

ni pun jumpe dyeorg je.. ramai lagi dak class yg tak jumpe..
rindu semua !


bertemu semula BFF ku yang jauh dimata :)

assalamualaikum..
setelah lama tidak berjumpa..
kami bertemu .
only me and aini ..
tiada arwah Dayah da, hem
una busy..
only both of us meet ..


we meet again after long time no see XP
#friend for ever :")

my life would not complete without my friends..
i love them very much ..

alone? no! i have my family and friends ..
thanks for being my friend..


aini dah bambam dahh..
in process DIET .. huhu XP



Wednesday, 13 March 2013

40 hari :(

assalamualaikum..
hari ni genap 40 hari arwah dayah meninggalkan kita semua ..
rindunyaa..kejap je masa berlalu ..

takdir Allah ..


kenangan bersamamu, takkan ku lupa sahabat.. 
*gamba masa sekolah form 4/5*




9/1/1993 - 2/2/2013
2/2/2013 Sabtu 
Al-Fatihah ..
Allah lebih menyanyangimu ..
semoga tenang disana..
Amin.


*class PPN*





*lepas ambik result SPM*


*jamuan raya sekolah*






Sunday, 10 March 2013

Practical student

huuu,
dah lame aku practical..




sekarang tinggal 8 minggu je lagi..
tak sabar dah nak habis practical woiii ...


buku report dan refleksi mingguan as a practical student ..
mesti ade nih
diary harian
errrr


aku dah tak tau nak tulis ape dalam ni
sebab hari2 wat keje yg same
soo aku n alin merepek je 
hahaha
asalkan buat kan.. huhu


im with alin practical together :)
Pc Partners Computer. 

lec da pantau aku dan alin aritu .. hehe
soo.. just tunggu habis practical je ..
nanti siapkan final report..

then byebyebye SEM 4 :')



Saturday, 9 March 2013

sudah Tiada ..

assalamualaikum........ 
hai semua...
dah lame eyqa x update blog .. huhu
ok harini nak tulis sal pemergian kawanku ke rahmatullah ..


pada 2.2.2013..
lepas zuhur , aku dapat panggilan dari "dayah"
kawan dye call pakai fon arwah..
cakap dayah dah meninggal ..

hemm , masa tu aku keluar lunch ..
dapat berita tu terus call kawanII lain bagitau...
semua terkejut. termasuk aku ..

aku dan que baru lepas melawat dye aritu ..
tuptup sabtu 2/2/2013 dye da tak de..

last day bersama arwah..
makan mcd bersama2 di wad..
borak borak sebelum tidoo..
pergi karok bersame2 kat kp..

tak sangka semua tu kali terakhir dapat luangkan bersama..
ajal dye sampai dulu..
:'(

semoga Arwah tenang disana..
kami sentiasa mengingati anda :)


Al-Fatihah...


FAMILY KU

FAMILY KU

...


jom dengar ^_^