Saturday, 3 November 2012

shoot raya with BFF

hye semua . just take a look :)
me and friends 



ni namanya anis :)


ni nama nya emaa :)


ni namanya hajar :)







EID 2012


EID 2012
di kampungku Kampung New Zealand, Maran, Pahang 
bersama keluarga belah mak :)

okay no  picture with my parents . dyeorang busy . :/
tak sempat bergamba -,-

only with my siblings 

with my sister and two brothers.


bersama sepupu and pakcikku ,






Tuesday, 7 August 2012

Berbuka puasa DIP1C


sekian lama tak berkumpul ramai cmni ,
akhirnya hari pada 1/8/2012
kami bergabung semula
heee ,
ramai jugak lah
ade juga yg tak datang .












:D happening 

Pulau Pangkor

hari tu kami pergi pangkor . ah lupa lah bila tarikhnya .
minggu lepas kot -,-
perancangan last minute ,
yang akhirnya menjadi .
kuikui

bertolak pukul 1 , sampai 3 macam tu lah kot . 
tak ingat dah 
then naik feri pukul 4.30


masa tu atas feri ;)


oren nonoy punya
coklat eyqa
krim hanim ;)


hanim n eyqa


sewa moto ke Pulau ;)


time for mandi manda ,
kayaking .
hahahah


tu noy n hanim tengah berkayak . 
masa ni afiq n noy ajuk manja . hahaha
kelakar sangat !


nonoy n afiq 


selepas mandi manda mungkin . kuikui 


okayy itew dah nak balik .
tunggu feri pukul 7.40
berbuka dekat sana .
minum air je .
mase ni masing2 lapar .
hahaha


dah sampai lumut ,
time for kfc , gegegege 


muka kenyang , lalalala


okkk , saya seronok . 
tetapi disebabkan bulan puasa 
tak syok nak mandi lelama kat PP tu
kena ngajing . lol !
hahaha

*okayy byebyebye*

BULAN RAMADHAN KEMBALI :)

salam , waa . dah lama tak update blog . hari ni baru bukak blog . hee .

21/7/2012 first ramadhan , sambut dengan family ;) heeee

berikutnya di Ipoh sampai sekarang . 

dan sekaranggg aku tak sabar nak balik rumah !

15/8 tiket balik kuantan . 

awal 2 hari . huhu ;)


tema pink :) 
hehehe!

ok see again , byee :*

Saturday, 2 June 2012

WEDDING

lama tak update blog , hari ni nak kongsi pasal wedding kawan aku

Manje&Herry


haa , itulah dyeorg 


ni before Manje akad nikah , tengok muka dye . ketakutan . hewhew


ni lepas dah selesai semua akad nikah . akhirnya Sah :)


mase outing kat Taman , suke picture ni ! 


Kami , emma anis aku hajar :")


Purple , tema majlis kedua 


aku harap korang bahagia sampai ke anak cucu kawan ! 
suami isteri - bertolak ansur itu penting :)

May Allah bless your Wedding dear :D






Thursday, 26 April 2012

final exam

24/4/2012 first paper , CO .. waaa bapak dye .. aku bace len then kua len . haih seb baik leh gak jawab ... tension gile pas habis paper tu ... hahaha

hari ni paper OS lakk .. nyawa nyawa ikan ! heh dah la tak buat pengiraan uh . hilang 10 mrkah aku ! adoi
lain lain nasib baik ok .
objektif men jawab je . huh

REDHO jelahh ....

harap keputusan tak spoil . hehhhh
waa tanak REPEAT !! 

math n programming waiting 3/5/2012 ..
wish me luck :)

TAK SABAR NAK BALIK RUMAH !! <3 auwww 

Sunday, 25 March 2012

NAK MACAM NI . hahahah


haa , ni aku nak cakap sal Awal melamar Scha
gila bapak gentle Awal ..
aku tengok pon terharu . bhahahaha
gile best kalu someday ade org wat camni jugak kat aku ..
HAHA , *berangan lebihhh .

Semoga mereka kekal sampai ke anak cucu ...

that all , bye geng ^_^

Friday, 23 March 2012

cooking


haa . ni dia AYAM masak LEMAK ..
lunch tadi ..
aku gan una masak nii .
MENCUBA !
jadi laa jugak kan walaupun kurang pedas ..
hehehe ^_^

sem 2 ni aku dah tau gak masak siket2 .
daripada tak tau ape ape . 
sekarang dah tau masak nasi goreng . hehe
dulu aku ZERO bab masak ni .
HAHA ..
sekarang better lahh ... 
macam2 dah aku masak .
masakan pedas , masak kicap , sardin ..

TAPI aku tak tau masak KARI gan TOMYAM je lagi .
HAHAHA ..
nanti la aku cube masak KARI n TOMYAM lakk ..

okayy . byeee ^_^

KOSONG ...



KOSONG KOSONG ..
aku harap kau akan jumpe dengan orang yg boleh bahagiakan kau.




KINI aku akan pergi JAUH dari  pandangan MU ..

Saturday, 10 March 2012

MADU 3

haa , ni assignment yg seterusnye untuk subjek Digital Media ... kali ni kena wat video clip lak . haha kteorg pilih tajuk MADU 3 .. antare waktaknye isteri 1 , 2 dan 3 .. lynn jadi isteri 1 , aku isteri 2 dan aliya yg ketiga .. hanim penyanyi nyee . suami kawan hanim yg jadi . gantikan tempat abe .. abe tak dtg so kteorg wat jela video ni dgn gntikan tmpat dye gan org lainn ... haha serious kelaka mase wat video ni . hahaa




haha , suare sape tu ?? bile aku dgr suare kau , nak gelak . kelaka . jgn marah hanimm . hahaha 

haa ni la video nye .. haha poyo .. 
video ni belom siap sepenuhnyee ...


sambil shoot , posing jap . haha

Saturday, 3 March 2012

HOME SICK!

rindu , nak balik rumahhhh !!! 
rindu family.
rindu katil.
semua lah , hehe
padahal baru seminggu balik IPOH ni haa ,
adoiiii ....
bile kat umah bosan lak tak wat pe . tapi seronok . hehe
 , bile dah balik rindu pulak kat uma :( 
miss my mom n dad 

miss them a lot ! hee
bile nak balik KUANTAN niii ?? err


Tuesday, 28 February 2012

DJ tak menjadi , HAHAHA


ni assignment digital media. LAB 5 . kene jadi DJ ??? oHH mYY ! hahaha , lawak lak rase . topik aku sal kawan & kekasih . merepek je aku ckp . tak mcm DJ langsung ! seriously ! haha tape at least aku cube kann ?? dah ar markah PB ni . aiyooo 


okayy tata , nak siap siap g KOKO ^_^ . nanti update lagi :)

Sunday, 19 February 2012

dUlu kawan sekarang ???

ade la kawan baik ni . DULU laa kat PUO . sekarang dah tak ok gan dye . hem , pasal ape ek ??? susah kalu org perasan ni . kite ckp kat org len DIA yg terase nye . Aduhhhh ..... elok2 baik last2 tak bertego sape dah ... aku takkan cakap dah gan ye . menyampah betul ! tengok dia pon aku tanak ! harap2 kau pindah la uma sem depan . semak aku tngok kau .... GRRRR ! perangai tah pape . aku paling benci org ungkit2 ni . ee tolong laaa !!! TAK penah aku dapat kawan cmni . SERIOUSLY !!

ok tata . nanti update lagi ^_^

Friday, 10 February 2012

Sunday, 5 February 2012

SEM 2

agak pening laaa nak belaja sem 2 ni . dengan tuka class nyee . HEmmmm , ngok betul poli ckp mule2 dulu class stay last2 masuk sem 2 tuka lak . hemm , mood pon berkurang , tapi nasib bek laa ade member rapat aku sekali . hehe . 


wif Hanim


wif Lynn


wif noy , lynn n alya

kami sentiase bersama <3 . hehehe .


Monday, 9 January 2012

Taman Botani

bila bosan , keje kteorg kua . destinasi kali ni kat Taman Botani , Ipoh . hehe , last minute plan ni . tibe2 nak g lepak taman botani . hehe . seronok jugak lah . leh bg ikan makan . haha . ikan dalam kolam tu besar gile kott . takut aku . dah lah banhyak gile ikan dalam tuuu . errr


bagi ikan makan :D


FAMILY KU

FAMILY KU

...


jom dengar ^_^