Tuesday, 18 October 2011

POLITEKNIK UNGKU OMAR

setelah lame tak bukak blog . baru hari ni aku dapat mengupdate blog . haha . sian sian .

kehidupan di IPOH , bermula pada 3/7/2011 setelah aku menyambung diploma di PUO . cuace di ipoh sangat panas berbanding di Kuantan . mule mule tak biase lahh dgn cuace kat sini . aku siap beli payung lagi bab tak tahan panas sangat  hahahahah .

aku dapat roomate gan kawan satu sekolah aku dulu dan satu tempat tinggal . hehe , nasib baik dapat gan orang yang aku kenal . hehehe

aku dapat ramai la jugak kawan baru . hehe .

ni lar gamba kawan baikku di PUO
tu gambar mase dinner PUO baru baru ni . hehehe

Friday, 20 May 2011

cinta antara kita



sejak dari dulu kumencintaimu
kau tahu begitu namun kau berpura
ku masih teringat kau peluk diriku

yang telah membuat ku mencintaimu

sudah berapa lama 
diriku ini tak bertemu mu
mungkin ku harap jua
kau merinduku
sebagaimana ku rindumuuuu

c/o
cinta antara kita 
tiada penghalangnya
walau akhir usia
ku mencinta dirimu

ku hanya menunggumu 
menyata kau cintaku
kukan berjanji
mencintamu sayang

setelah kau pergi jauh dari sisi
tiada ku cinta selain dirimu
ku ingin bersama denganmu selamanya
walaupun sehingga ke akhir hayat

mungkin kau tak mengerti 
maksudku dulu pada dirimuu
kini kukan mencinta
dirimu sehingga ke akhir waktuuuu ...

ulang c/o

Friday, 29 April 2011

my lovely family


 my mom Rahmah Talib , lahir pade 20/5 thun bape takk ingt lah . hehehehe . sayang mak saya :) sebelah 2 abg aku yank sorg lagi  Mohd Azrul Haniff , umo baru 19 tahun . b'kerja , suka mencari duit tetapi kedekut ! hahahaha hampeh betul . heeeee


nih abg sulong aku . umo 23 mybe . heee chubby gile , keje dye makan jea tau klu tak makan sehari tak sah . hahahahaha , pas makan dye mengeluh . itulah rutin dye tiap2 ary . hahahaha


nih kaka aku , Noor Shafira . umo dah 20 dye b'kerja saja . perangai pelik siket . hahaha no komen , heee



nih ayah aku , Abdul Basid b. Daud . lahir pde 20/3 . masih b'kerja . sporting :) saya sayang ayah sya <3 hehehe ,



nih adik ku name nye Noor Shahira Aina , hehehe baru darjah 6 . besekolah di sk bukit setongkol , dekat jea gn uma . aku selalu suh dye wat pape . hahaha , jahat aku heee , urm cita-cita nye menjadi seorang guru . heeee




aku anak ke 4 dr 5 adk beradik , NOOR SYAFIQAH . aku sayang family aku :) love them very much <3 <3 <3 <3 hope my family will always happy n lucky AMIN :) , mmuahhhhhhhh . .

cita - cita ku :)

terbang ke udara :) hahaha , jgn salah sangka . bkn nak jd pilot . hahaha . sy mau menjadi PRAMUGARI . tak tau lah kenape aku minat gn kerja 2 , haisssh . bkn sebab nak glamour or pape tau , itu memang cita-cita aku dari dulu lagi . dah minat nak wat camne . huhuhu :) aku arap cita2 ku akan menjadi kenyataan :) AMIN ,



haaaa , ni baru lah betull . heee . hope my dream become true :) hehehe .  

   

FAMILY KU

FAMILY KU

...


jom dengar ^_^